KookJij

Rabarbermousse met honing en munt

Een heerlijk rabarbermousse met honing en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarbermousse met honing en munt te bereiden

Verwijder het blad en het onderste gedeelte van de rabarberstelen. Spoel onder koud stromend water en snijd in stukjes van 1 cm. Doe samen met de honing in een kookpot en laat 10 minuten stoven tot moes. Los de aardappelbloem op in een weinig water en bind de rabarbermoes.

Laat afkoelen tot op kamertemperatuur. Spatel er het stijfgeklopte eiwit onder en laat een half uurtje rusten in de koelkast.


Versier bij het serveren met enkele muntblaadjes.
tip:

Wil je de mousse iets romiger, meng er dan 100 ml stijfgeklopte room onder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst