Recept
« Terug naar recepten
Rabarbertaart
PT70M
Rabarbertaart
Een heerlijk rabarbertaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Van een Zwitserse vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarbertaart te bereiden
Klop de zachte boter met de suiker en vanillesuiker tot een lichte crème en klop er een voor een de eieren door. Voeg licht omscheppend de gezeefde bloem en bakpoeder toe en tot slot de kleingesneden rabarber.
Bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
Bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Deze koek is lichtzoet en een beetje vochtig, erg lekker als hij goed gekoeld word geserveerd eventueel met een toef slagroom.