Recept
« Terug naar recepten
Raie au beurre
PT20M
Raie au beurre
Een heerlijk raie au beurre recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Raie au beurre te bereiden
1. Spoel de rogvleugels. Dep ze goed droog en kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Bak ze 3 tot 4 minuten aan elke kant, in de helft van de boter. Leg ze op voorverwarmde borden.
2. Laat de rest van de boter smelten in de pan en voeg dan de uitgelekte kappertjes toe.
3. Lepel de kappertjessaus bij de vis en leg er een kwartje citroen bij. Serveer meteen. Lekker met gekookt of gestoomde aardappelen.
2. Laat de rest van de boter smelten in de pan en voeg dan de uitgelekte kappertjes toe.
3. Lepel de kappertjessaus bij de vis en leg er een kwartje citroen bij. Serveer meteen. Lekker met gekookt of gestoomde aardappelen.