KookJij

Raie au beurre

Een heerlijk raie au beurre recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Libelle bistro
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Raie au beurre te bereiden

1. Spoel de rogvleugels. Dep ze goed droog en kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Bak ze 3 tot 4 minuten aan elke kant, in de helft van de boter. Leg ze op voorverwarmde borden.
2. Laat de rest van de boter smelten in de pan en voeg dan de uitgelekte kappertjes toe.
3. Lepel de kappertjessaus bij de vis en leg er een kwartje citroen bij. Serveer meteen. Lekker met gekookt of gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst