Recept
« Terug naar recepten
Ramaresi
PT30M
Ramaresi
Een heerlijk ramaresi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ilona van leeuwen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ramaresi te bereiden
eerst de kip klein snijden,ui grof snijden,
dit samen bruin braden in een beetje olie,2 eetlepels bruienbasters suiker erbij, knoflook toevoegen,dit even laten pruttelen, hot ketchup toevoegen en daarna het vocht apart houden van de potjes atjar en champignons ,deze twee potjes ook toevoegen en warm laten worden ,is dit te dik de saus dan kun je eventueel wat vocht toevoegen van de potjes. lekker met rijst en kroepoek en een lekkere frisse salade.
dit samen bruin braden in een beetje olie,2 eetlepels bruienbasters suiker erbij, knoflook toevoegen,dit even laten pruttelen, hot ketchup toevoegen en daarna het vocht apart houden van de potjes atjar en champignons ,deze twee potjes ook toevoegen en warm laten worden ,is dit te dik de saus dan kun je eventueel wat vocht toevoegen van de potjes. lekker met rijst en kroepoek en een lekkere frisse salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Peter van den Berg zegt:
Groeten Peter
cobope zegt:
Lekker ver van te voren klaarmaken, dan kunnen de kruiden er goed intrekken. Ik heb veel meer bruine basterd gebruikt maar eigenlijk te veel sambal. En ik heb verse champignons gebruikt :)
cobope zegt:
jovanboxtel zegt: