Recept
« Terug naar recepten
Ratatouille
PT30M
Ratatouille
Een heerlijk ratatouille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ratatouille te bereiden
Bak de uien en knoflook in een scheutje olijfolie. Voeg de kippenblokjes toe. Daarna de zout,peper en dille toevoegen. 2 à 3 koppen water toevoegen. Snijd alles in kleine stukjes,
inclusief de aardappels. Voegde rest van de groente toe. Daar na de ketjap toevoegen (naar smaak). Alles zachtjes doorkoken tot de aardappels gaar zijn, dan is de rest ook gaar.
inclusief de aardappels. Voegde rest van de groente toe. Daar na de ketjap toevoegen (naar smaak). Alles zachtjes doorkoken tot de aardappels gaar zijn, dan is de rest ook gaar.