NOOT:Let er op dat de eventuele bruine stukken in de zalm worden weggesneden.
OPTIE Jan A.:In plaats van water visfond gebruiken! en probeer eens een sherry-azijn ipv de wijnazijn.
Recept
« Terug naar recepten
Rauwe Zalm
PT45M
Rauwe Zalm
Een heerlijk rauwe zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ron Kuil (Perswijn Nr.3 Mei/Juni 2012)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe Zalm te bereiden
1).Doe alle ingredienten - behalve de zalm - in een pannetje en breng tegen de kook aan en laat dat 10 - 15 minuten trekken.
2).Verdeel de zalm over de bordjes.
3).Lepel op de bordjes 3 eetlepels warme "dressing" over de zalm en laat heel eventjes intrekken en dien dan de bordjes meteen op versierd met wat groen en uien uit het pannetje.
2).Verdeel de zalm over de bordjes.
3).Lepel op de bordjes 3 eetlepels warme "dressing" over de zalm en laat heel eventjes intrekken en dien dan de bordjes meteen op versierd met wat groen en uien uit het pannetje.