KookJij

Rauwe Zalm

Een heerlijk rauwe zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ron Kuil (Perswijn Nr.3 Mei/Juni 2012)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rauwe Zalm te bereiden

1).Doe alle ingredienten - behalve de zalm - in een pannetje en breng tegen de kook aan en laat dat 10 - 15 minuten trekken.
2).Verdeel de zalm over de bordjes.
3).Lepel op de bordjes 3 eetlepels warme "dressing" over de zalm en laat heel eventjes intrekken en dien dan de bordjes meteen op versierd met wat groen en uien uit het pannetje.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

NOOT:Let er op dat de eventuele bruine stukken in de zalm worden weggesneden.
OPTIE Jan A.:In plaats van water visfond gebruiken! en probeer eens een sherry-azijn ipv de wijnazijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst