Recept
« Terug naar recepten
Rauwe Zalm uit een Sherry-Dille-Citrus Marinade
PT2880M
Rauwe Zalm uit een Sherry-Dille-Citrus Marinade
Een heerlijk rauwe zalm uit een sherry-dille-citrus marinade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
2880 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe Zalm uit een Sherry-Dille-Citrus Marinade te bereiden
1).Leg de zalmfilet in een grote platte schaal en bedek met 4 eetlepels zeezout. Bedek dan de schaal stevig met huishoudfolie en zet 1 dag in de koelkast.
2).Borstel de filet af en verwijder dus alle het zout.
3).Maak een mengsel van de rest van de ingrediënten op de lijst en smeer hiermee de zalmfilet goed in. Leg weer op een schaal en dek af met huishoudfolie en houd hem weer een dag in de koelkast.
4).Verwijder de marinade van de filet en snij in dunne plakken.
2).Borstel de filet af en verwijder dus alle het zout.
3).Maak een mengsel van de rest van de ingrediënten op de lijst en smeer hiermee de zalmfilet goed in. Leg weer op een schaal en dek af met huishoudfolie en houd hem weer een dag in de koelkast.
4).Verwijder de marinade van de filet en snij in dunne plakken.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dien op met bruin brood en roomboter.