Recept
« Terug naar recepten
Rauwe zeebaars met lombok en sesam
PT20M
Rauwe zeebaars met lombok en sesam
Een heerlijk rauwe zeebaars met lombok en sesam recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe zeebaars met lombok en sesam te bereiden
1).Maak een pasta van de lomboks, zests en de vruchtensappen.
2).Vries de visfilets lichtjes aan (is dan gemakkelijker te snijden in kleine porties) en snijd vervolgens plakjes van 6 cm bij 3 cm en 1/2 cm dik.
3).Bestrooi de filets met zeezout naar smaak.
4).Bedruppel de plakjes vis met een mengsel van beide oliesoorten.
5).Versier dit met ruim gesnipperd korianderblad.
6).OPTIONEEL: Bestrooi het geheel spaarzaam met wat sesamzaadjes, die uiteraard pas zijn geroosterd.
2).Vries de visfilets lichtjes aan (is dan gemakkelijker te snijden in kleine porties) en snijd vervolgens plakjes van 6 cm bij 3 cm en 1/2 cm dik.
3).Bestrooi de filets met zeezout naar smaak.
4).Bedruppel de plakjes vis met een mengsel van beide oliesoorten.
5).Versier dit met ruim gesnipperd korianderblad.
6).OPTIONEEL: Bestrooi het geheel spaarzaam met wat sesamzaadjes, die uiteraard pas zijn geroosterd.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef hierbij een droge witte wijn te drinken