Recept
« Terug naar recepten
Ravioli gevuld met spinazie in een tomaten-groentensausje
PT30M
Ravioli gevuld met spinazie in een tomaten-groentensausje
Een heerlijk ravioli gevuld met spinazie in een tomaten-groentensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli gevuld met spinazie in een tomaten-groentensausje te bereiden
Ravioli in ruim licht gezouten water beetgaar koken +/ 15 min.
Broccoli en bloemkool in kleinere roosjes verdelen, deze in olijfolie samen goed gekruid met de fijn gesnipperde ajuin en look opwokken.
Voeg de tomatencoullis toe en warm alles zeer goed op.
Serveer zeer warm en bestrooi met kaas naar keuze.
Broccoli en bloemkool in kleinere roosjes verdelen, deze in olijfolie samen goed gekruid met de fijn gesnipperde ajuin en look opwokken.
Voeg de tomatencoullis toe en warm alles zeer goed op.
Serveer zeer warm en bestrooi met kaas naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.