Recept
« Terug naar recepten
Recept voor échte pepernoten (taaitaainoten)
PT60M
Recept voor échte pepernoten (taaitaainoten)
Een heerlijk recept voor échte pepernoten (taaitaainoten) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
peter Tonnaer
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
De Chef
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Recept voor échte pepernoten (taaitaainoten) te bereiden
In een kom de honing, het ei, de speculaaskruiden, anijs en zout mengen.
Het bakmeel erdoor roeren.
Het deeg afgedekt 1 uur in de koelkast laten rusten.
De oven voorverwarmen tot 200°C.
Vorm van het deeg repen en snijd deze in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Het bakmeel erdoor roeren.
Het deeg afgedekt 1 uur in de koelkast laten rusten.
De oven voorverwarmen tot 200°C.
Vorm van het deeg repen en snijd deze in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
djrally zegt:
ik heb het recept aangepast ik zie da ik een fout heb gemaakt met het plaatsen van dit recept dan staat het er goed en dan zal er denk geen dunne deeg meer hebt
slaatje zegt:
beertje36 zegt:
slaatje zegt:
slaatje zegt:
beertje36 zegt:
slaatje zegt:
djrally zegt:
je kan ze ook heel fijn snijen of als je een snij machiene hebt waar je ook uijen mee klein maakt mischien dat dat helpt en anders toch even terug naar de winkel als da niet lukt en dan kant en klaren gemalen anijszaadjes halen :p:p:p
Marco zegt: