Heerlijk oosters gerecht.
Je kan er eventueel nog 2 fijngehakte Spaanse pepers door doen als je van pittig houd.
Recept
« Terug naar recepten
Red currynoedels met kip
PT10M
Red currynoedels met kip
Heerlijk gerecht, je kan dit ook met garnalen of ander vlees maken.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
conimex
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Red currynoedels met kip te bereiden
- Snijd de kip in stukken en bak deze in een koekenpan met een scheutje olie tot ze goudbruin zijn en haal ze uit de pan en zet ze apart.
- Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de prei ca. 2 minuten.
- Voeg de gebakken kip toe en bak dit even 1 minuut mee.
- Voeg dan de kruiden pasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de noedels toe, goed mengen en wok nog 2 minuten.
- Schep de currynoedels in 4 grote kommen of op 4 borden, bestrooi met de kruiden en de geraspte kokos.