Recept
« Terug naar recepten
Red Snapper van de gril
PT30M
Red Snapper van de gril
Een heerlijk red snapper van de gril recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martijn Reintjes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Red Snapper van de gril te bereiden
Red Snapper is een smakelijke en makkelijke vis die veel in de caribien wordt gegeten, waar hij vaak wordt gegrild. Hierdoor krijgt hij een lekker krokant huidje en smaakt ie iets rokerig, terwijl de vis van binnen nog lekker sappig is.
Grillen is helemaal niet moeilijk en kan prima op de bbq of in een oude oude terracota bloempot zoals ik op de foto doe.
Bereiding:
1. spoel de vis af met water en dep hem droog. Snij hem vervolgens aan beide zijden een paar keer in.
2. besprenkel de vis met wat citroensap en wrijf hem in met zout en peper.
Eventueel kun je ook nog andere kruiden gebruiken, bijv. een cajun-mix
3. gril de vis aan beide zijden een minuutje of 8 (ligt aan de grootte en dikte van de vis)
Serveer de vis bijvoorbeeld met salade en brood met kruidenboter
Grillen is helemaal niet moeilijk en kan prima op de bbq of in een oude oude terracota bloempot zoals ik op de foto doe.
Bereiding:
1. spoel de vis af met water en dep hem droog. Snij hem vervolgens aan beide zijden een paar keer in.
2. besprenkel de vis met wat citroensap en wrijf hem in met zout en peper.
Eventueel kun je ook nog andere kruiden gebruiken, bijv. een cajun-mix
3. gril de vis aan beide zijden een minuutje of 8 (ligt aan de grootte en dikte van de vis)
Serveer de vis bijvoorbeeld met salade en brood met kruidenboter
jim zegt: