Recept
« Terug naar recepten
Regenboognasi
PT25M
Regenboognasi
Een heerlijk regenboognasi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
knorr.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Regenboognasi te bereiden
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de speklapjes in blokjes en snipper de rode ui. Verwijder de zaden van de paprika’s. Snijd ze in stukjes en hak de worteltjes klein. Klop de eieren los. Verhit de olie en bak het vlees goudbruin met de rode ui en paprika. Voeg de worteltjes en de losgeklopte eieren toe en schep alles om. Voeg 150 ml water en de inhoud van het zakje knorr mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Schep alles goed om met de gekookte rijst en de ketjap en bak de nasi nog even op. Lekker met saté en pindasaus.