Recept
« Terug naar recepten
Rendang
PT60M
Rendang
Een heerlijk rendang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
elly de jager van der eem
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rendang te bereiden
De ui, knoflook en lombok in de blender fijn maken en frituren in olie. Hiermee het vlees marineren. Vlees aanbraden. Voeg de rest van de ingredienten toe, ook de kokosmelk. Laat alles zolang sudderen tot het vlees zacht is, eventueel wat water toevoegen zodat er een lekkere saus overblijft. Dan de blaadjes er uithalen.
Serveren met witte rijst.
Serveren met witte rijst.
Mijn kookverhaal (elly de jager van der eem)
Dit is bij ons in de familie een aanrader.