KookJij

Rendang

Een heerlijk rendang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rendang te bereiden

De ui, knoflook en lombok in de blender fijn maken en frituren in olie. Hiermee het vlees marineren. Vlees aanbraden. Voeg de rest van de ingredienten toe, ook de kokosmelk. Laat alles zolang sudderen tot het vlees zacht is, eventueel wat water toevoegen zodat er een lekkere saus overblijft. Dan de blaadjes er uithalen.
Serveren met witte rijst.

Mijn kookverhaal (elly de jager van der eem)

Dit is bij ons in de familie een aanrader.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst