Recept
« Terug naar recepten
retich in het zuur
PT15M
retich in het zuur
Een heerlijk retich in het zuur recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willem tilborghs
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe retich in het zuur te bereiden
schil de rettich en snijd deze in grove stukken (let hier bij op, dat ze gemakelijk te eten zijn, dus net zo groot als een blokje kaas)
knoflook schoon maken, pepers in stukken snijden koreander hier van alleen het blad hakken en doe dit alles in een pan,
(BEHALVE de retich want die komt als aller laatste)
nu nog azijn,water en suiker toevoegen.
dit laten koken en met een staafmixer fijn maken, terug in de pan en de retich koken (net niet beet gaar)
alles in een bekken (niet in plastic, voor smaak over dracht)
laat dit koelen
in klein e bakjes serveren
smakelijk
knoflook schoon maken, pepers in stukken snijden koreander hier van alleen het blad hakken en doe dit alles in een pan,
(BEHALVE de retich want die komt als aller laatste)
nu nog azijn,water en suiker toevoegen.
dit laten koken en met een staafmixer fijn maken, terug in de pan en de retich koken (net niet beet gaar)
alles in een bekken (niet in plastic, voor smaak over dracht)
laat dit koelen
in klein e bakjes serveren
smakelijk