Recept
« Terug naar recepten
Reusachtige gehaktballen
PT25M
Reusachtige gehaktballen
Een heerlijk reusachtige gehaktballen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
calve.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reusachtige gehaktballen te bereiden
Snijd de ui en peterselie fijn.
Meng het gehakt met ui, mayonaise, pindakaas, broodkruimels en peterselie.
Maak 6 gehaktballen.
Bak de gehaktballen voorzichtig, zodat ze niet kapot gaan, totdat ze goudbruin zijn en gaar van binnen.
Serveer met aardappelen en je favoriete groente.
Meng het gehakt met ui, mayonaise, pindakaas, broodkruimels en peterselie.
Maak 6 gehaktballen.
Bak de gehaktballen voorzichtig, zodat ze niet kapot gaan, totdat ze goudbruin zijn en gaar van binnen.
Serveer met aardappelen en je favoriete groente.
Ben Oldekamp zegt: