Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Rijst apart met lamskoteletjes
PT30M
Rijst apart met lamskoteletjes
Een heerlijk rijst apart met lamskoteletjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst apart met lamskoteletjes te bereiden
Bak het spek even aan zonder vetstoffen en hou aan de kant in aluminium folie.
Bak de koteletjes goed gekruid aan in de pan van het spek en hou evenzeer aan de kant in aluminium folie.
Wortelen en porei in ringen snijden.
Ajuin in blokjes.
Stoof de groenten in de pan van het vlees beetgaar en voeg de rijst toe als laatste de tomaatjes toevoegen. Warm goed op.
Serveer alles zeer warm en werk af met bladpeterselie en balsamicodressing.
Bak de koteletjes goed gekruid aan in de pan van het spek en hou evenzeer aan de kant in aluminium folie.
Wortelen en porei in ringen snijden.
Ajuin in blokjes.
Stoof de groenten in de pan van het vlees beetgaar en voeg de rijst toe als laatste de tomaatjes toevoegen. Warm goed op.
Serveer alles zeer warm en werk af met bladpeterselie en balsamicodressing.