KookJij

Soep: romig duootje van vis

Een heerlijk soep: romig duootje van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: romig duootje van vis te bereiden

Ajuin fijn snijden.
Courgette fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Stoof de groenten gekruid aan in een beetje boter, voeg de fond en room toe, laat op een zacht vuur sudderen.
Bladpeterselie, bieslook en basilicum fijn snijden, houd enkele blaadjes basilicum aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze bij de soep evenzeer de st-jabobsvruchten en clams, maar enkele minuten goed opwarmen.
Serveer deze soep zeer warm en garneer af.




Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst