Recept
« Terug naar recepten
Soep: romig duootje van vis
PT30M
Soep: romig duootje van vis
Een heerlijk soep: romig duootje van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: romig duootje van vis te bereiden
Ajuin fijn snijden.
Courgette fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Stoof de groenten gekruid aan in een beetje boter, voeg de fond en room toe, laat op een zacht vuur sudderen.
Bladpeterselie, bieslook en basilicum fijn snijden, houd enkele blaadjes basilicum aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze bij de soep evenzeer de st-jabobsvruchten en clams, maar enkele minuten goed opwarmen.
Serveer deze soep zeer warm en garneer af.
Courgette fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Stoof de groenten gekruid aan in een beetje boter, voeg de fond en room toe, laat op een zacht vuur sudderen.
Bladpeterselie, bieslook en basilicum fijn snijden, houd enkele blaadjes basilicum aan de kant voor afgarnering.
Voeg deze bij de soep evenzeer de st-jabobsvruchten en clams, maar enkele minuten goed opwarmen.
Serveer deze soep zeer warm en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.