Recept
« Terug naar recepten
Rijst créme brulee
PT30M
Rijst créme brulee
Een heerlijk rijst créme brulee recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst créme brulee te bereiden
Kneus de serehstengel. Breng in een pan de rijst met de sereh, kokosmelk en melk aan de kook. Kook de rijst in 20 minuten gaar. Verwijder de sereh. Voeg eventueel een extra scheutje melk toe. Roer de vanillesuiker erdoor. Schep de rijst in de kommetjes en laat het tot lauwwarm afkoelen. Bestrooi de rijst met de suiker en brand het af. Lekker met gebakken mango.