Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade met mango en rode paprika
PT25M
Rijstsalade met mango en rode paprika
Een heerlijk rijstsalade met mango en rode paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
640 kCal energie
19 Gram eiwit
21 Gram vet
93 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
21 Gram vet
93 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
C1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade met mango en rode paprika te bereiden
Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en laat hem afkoelen.
Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren.
Klop een dressing van de olie, het sinaasappelsap, de ketchup en kerriepoeder, peper en zout naar smaak.
Schep de rijst met de ui, de paprika, de mais, de mango, de bosuitjes en de dressing door elkaar.
Verdeel de eieren en de noten erover.
Bestrooi met de koriander.
Serveer in een kommetje.
Eet smakelijk.
Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren.
Klop een dressing van de olie, het sinaasappelsap, de ketchup en kerriepoeder, peper en zout naar smaak.
Schep de rijst met de ui, de paprika, de mais, de mango, de bosuitjes en de dressing door elkaar.
Verdeel de eieren en de noten erover.
Bestrooi met de koriander.
Serveer in een kommetje.
Eet smakelijk.
derbyke zegt: