*Voor bij de pasta als "ragu".
*We kunnen er eerst nog 125 cc BBQ saus bij doen en het geheel al roerend 30 minuten verwarmen.
*Voor bij het brood met zure augurken en uien.
*Voor bij de rijst. (met groentes)
*Als snack.
* Voor bij de "cole slaw" met rinse appels.
Recept
« Terug naar recepten
Rillette van Varkensschouder uit de Slow Cooker
PT540M
Rillette van Varkensschouder uit de Slow Cooker
Een heerlijk rillette van varkensschouder uit de slow cooker recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
540 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rillette van Varkensschouder uit de Slow Cooker te bereiden
1).Fruit in de hete olie aan de uien en de paprika, tot ze zacht zijn en voeg dan toe de sambal en de knoflook en fruit dat aan tot de knoflook geur duidelijk is.
2).De inhoud van de pan storten we in de crockpot van een slow cooker.
3).Vervolgens doen we in de slow cooker de varkensschouder, de tomaten, de blokjes spek, de blaadjes purut en salam.
4).Dan doen we in de keukenblender de mosterd,
de paprikapoeders, tomatenconcentraat, suiker, Tabasco,
azijn, Nam Pla en we draaien daarvan een homogeen mengsel. Dat gaat ook in de crockpot.
5).We roeren dan de inhoud van de slow cooker goed door en doen het deksel er op. Op LAAG zetten en 8 uren laten staan.
6).We verwijderen de blaadjes en het vlees wordt met 2 vorken uit elkaar getrokken (=pulled meat in het Engels en dat is zo ongeveer wat wij uit de Franse keuken kennen als rillette).
2).De inhoud van de pan storten we in de crockpot van een slow cooker.
3).Vervolgens doen we in de slow cooker de varkensschouder, de tomaten, de blokjes spek, de blaadjes purut en salam.
4).Dan doen we in de keukenblender de mosterd,
de paprikapoeders, tomatenconcentraat, suiker, Tabasco,
azijn, Nam Pla en we draaien daarvan een homogeen mengsel. Dat gaat ook in de crockpot.
5).We roeren dan de inhoud van de slow cooker goed door en doen het deksel er op. Op LAAG zetten en 8 uren laten staan.
6).We verwijderen de blaadjes en het vlees wordt met 2 vorken uit elkaar getrokken (=pulled meat in het Engels en dat is zo ongeveer wat wij uit de Franse keuken kennen als rillette).