Recept
« Terug naar recepten
Risotto Italiano
PT30M
Risotto Italiano
Een heerlijk risotto italiano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Risotto Italiano te bereiden
Maak de roerbakgroenten fijn in de keukenmixer met daarbij 2 teentjes knoflook gevoegd.
Maak bouillon met de blokjes.
Voeg de fijngemaakte groenten aan de bouillon toe en kook een paar minuten mee. Daarna de groenten uit de bouillon zeven.
Daarna de zeevruchten een paar minuten in de bouillon doen en er weer uitzeven.
De kipfiletreepjes bakken ( voeg zout en-of kruiden toe naar smaak).
Als de kip gaar gebakken is dan de groenten en de zeevruchten plus nog een teentje knoflook toevoegen.
Bereid de risotto in plm. 20 minuten en voeg iedere keer de gemaakte bouillon toe.
Als de risotto klaar is de mix van kip - zeevruchten en groenten door de risotto mengen. Vervolgens nog even een paar minuten op de laagste stand laten bijkomen.
Eet smakelijk!
Maak bouillon met de blokjes.
Voeg de fijngemaakte groenten aan de bouillon toe en kook een paar minuten mee. Daarna de groenten uit de bouillon zeven.
Daarna de zeevruchten een paar minuten in de bouillon doen en er weer uitzeven.
De kipfiletreepjes bakken ( voeg zout en-of kruiden toe naar smaak).
Als de kip gaar gebakken is dan de groenten en de zeevruchten plus nog een teentje knoflook toevoegen.
Bereid de risotto in plm. 20 minuten en voeg iedere keer de gemaakte bouillon toe.
Als de risotto klaar is de mix van kip - zeevruchten en groenten door de risotto mengen. Vervolgens nog even een paar minuten op de laagste stand laten bijkomen.
Eet smakelijk!