Ik had het idee om een rollade te maken in de slowcooker. Na enige tijd op het internet gezocht te hebben hoe dit te maken, had ik de basis te pakken. Hier heb ik een gerechtje van gemaakt.
Wil je het minder pittig hebben, gebruik dat minder peper/sambal of haal de zaden uit de peper.
Recept
« Terug naar recepten
Varkensrollade Teriyaki met Oosterse noodles (Slowcooker)
PT500M
Varkensrollade Teriyaki met Oosterse noodles (Slowcooker)
Rollade, het is een heerlijk stukje vlees. Uit de slowcooker wordt het vlees heel erg mals en lekker.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
500 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensrollade Teriyaki met Oosterse noodles (Slowcooker) te bereiden
- ROLLADE KLAARMAKEN
- Schroei de rollade rondom dicht.
- Snij de peper in stukjes.
- Meng de appelsap met de kruiden. (behalve de maizena)
- Doe het mengsel onder in de slowcooker en leg hier de rollade op.
- Zet de slowcooker op Low en laat het 8 uur pruttelen.
- Haal na 8 uur de rollade uit de slowcooker en houdt hem warm in aluminiumfolie
- DE SAUS MAKEN
- Doe het vleesvocht in een pannetje.
- Meng de maizena met het water en voeg dit toe in het pannetje.
- Laat het inkoken tot een goede saus.
- DE OOSTERSE NOODLES (Kan je maken in het laatste half uur dat de rollade moet bakken)
- Kook de noodles als op de verpakking staat.
- Bak de groentes in een wok, voeg tijdens het bakken een scheutje ketjap toe.
- Voeg de noodles toe aan de groentes en meng het geheel goed.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Harry Löhr zegt:
Henry van der Heide zegt:
Ps in de recept ontbreekt wat je met het azijn moet doen, ik heb het met de appelsap in de slowcooker gedaan.