Recept
« Terug naar recepten
Risotto met bospaddestoelen en zeebarbeel
PT45M
Risotto met bospaddestoelen en zeebarbeel
Een heerlijk risotto met bospaddestoelen en zeebarbeel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met bospaddestoelen en zeebarbeel te bereiden
Snijd de ui, selderij en knoflook zeer fijn en stoof aan in boter, voeg de rijst toe en bak al omscheppend door tot de korrels glazig zijn.
Blus met de wijn. Roer de rijst af en toe om tot het vocht (bijna) is opgenomen en voeg dan een beetje bouillon toe.
Herhaal dit enkele keren tot de korrels beetgaar zijn. Voeg na 10 min. de versneden paddenstoelen toe.
Roer er net voor het serveren 4 el Boursin Cuisine Paddenstoelen door, breng op smaak met peper en zout en de rozemarijn.
Bak de zeebarbeel kort in wat olijfolie, serveer samen met de risotto.
Blus met de wijn. Roer de rijst af en toe om tot het vocht (bijna) is opgenomen en voeg dan een beetje bouillon toe.
Herhaal dit enkele keren tot de korrels beetgaar zijn. Voeg na 10 min. de versneden paddenstoelen toe.
Roer er net voor het serveren 4 el Boursin Cuisine Paddenstoelen door, breng op smaak met peper en zout en de rozemarijn.
Bak de zeebarbeel kort in wat olijfolie, serveer samen met de risotto.