Recept
« Terug naar recepten
Risotto met broccoli
PT40M
Risotto met broccoli
Een heerlijk risotto met broccoli recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joyce Jongejan
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met broccoli te bereiden
Zet de bouillon op en houd deze warm op het vuur. Maak de broccoli schoon en snij of schil de stam ook in kleine stukjes. Breng deze aan de kook, en afgieten. Fruit de fijngesneden ui in de koekenpan en voeg de risotto toe zoals ook aangegeven staat op het pakje. Zorg dat de risotto er 'geglazuurd' uit ziet! Voeg ook de bouillon in delen toe en laat nog even inkoken. Op laag vuur schep je de broccoli erdoor met de boursin en de helft van de kaas. Je mag natuurlijk meer kaas toevoegen, maar dat is net waar je van houd. Zorg ervoor dat dit rustig smelt, en je kan het opdienen. (natuurlijk wel nog peper & zouten)
jolanda zegt:
En indd meer bouillon, zeker een liter.