Recept
« Terug naar recepten
Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk
PT40M
Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk
Een heerlijk risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk te bereiden
Versnijd de groenten en stoof aan op een zacht vuurtje samen met de rijst, laurier en tijm.
Laat uitzweten en voeg al roerend en met mondjesmaat de kippenbouillon toe zodat de rijst het vocht rustig kan opnemen. Doe dit tot de rijst beetgaar is. Laat het vocht niet volledige uitkoken.
Breng op smaak met peper en zout. Voeg net voor het opdienen de fijngesneden sla toe.
Wentel de steenbolkfilets in bloem en bak in boter.
Dresseer in een diep bord de rijst met de sla samen met de steenbolk. Werk af met nog wat slasnippers en Gandaham.
Laat uitzweten en voeg al roerend en met mondjesmaat de kippenbouillon toe zodat de rijst het vocht rustig kan opnemen. Doe dit tot de rijst beetgaar is. Laat het vocht niet volledige uitkoken.
Breng op smaak met peper en zout. Voeg net voor het opdienen de fijngesneden sla toe.
Wentel de steenbolkfilets in bloem en bak in boter.
Dresseer in een diep bord de rijst met de sla samen met de steenbolk. Werk af met nog wat slasnippers en Gandaham.