Recept
« Terug naar recepten
Rivierkreeftjes in waterkerssaus
PT15M
Rivierkreeftjes in waterkerssaus
Een heerlijk rivierkreeftjes in waterkerssaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rivierkreeftjes in waterkerssaus te bereiden
Fruit het gesnipperde uitje met de knoflook in een beetje olie. Voeg de waterkers toe, blus af met de bouillon en breng aan de kook. Schenk de room erbij, pureer het geheel met de staafmixer glad en voeg de rivierkreeftjes toe. Roer de boter door de saus. Kook de noedels. Verhit ondertussen een pan met een beetje olie. Leg de doormidden gesneden paksoi erin en doe de sojasaus erbij. Bak 1 minuut en serveer direct.
Leg een halve paksoi midden op een diep bord. Schep er wat noedels naast en schep de kreeftjes met saus over en om de noedels. Garneer eventueel met een plakje citroen.
Leg een halve paksoi midden op een diep bord. Schep er wat noedels naast en schep de kreeftjes met saus over en om de noedels. Garneer eventueel met een plakje citroen.