KookJij

Rivierkreeftjes in waterkerssaus

Een heerlijk rivierkreeftjes in waterkerssaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rivierkreeftjes in waterkerssaus te bereiden

Fruit het gesnipperde uitje met de knoflook in een beetje olie. Voeg de waterkers toe, blus af met de bouillon en breng aan de kook. Schenk de room erbij, pureer het geheel met de staafmixer glad en voeg de rivierkreeftjes toe. Roer de boter door de saus. Kook de noedels. Verhit ondertussen een pan met een beetje olie. Leg de doormidden gesneden paksoi erin en doe de sojasaus erbij. Bak 1 minuut en serveer direct.








Leg een halve paksoi midden op een diep bord. Schep er wat noedels naast en schep de kreeftjes met saus over en om de noedels. Garneer eventueel met een plakje citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst