Recept
« Terug naar recepten
Rivierkreeftjes met saffraansaus
PT15M
Rivierkreeftjes met saffraansaus
Een heerlijk rivierkreeftjes met saffraansaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
150 kCal energie
10 Gram eiwit
10 Gram vet
1 Gram koolhydraten
10 Gram eiwit
10 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rivierkreeftjes met saffraansaus te bereiden
Week de saffraandraadjes een paar minuten in 1 eetlepel heet water. Warm de grill voor.
Breng de visfond, de wijn, de slagroom, het gepelde teentje knoflook en de saffraan aan de kook en laat dit al roerend inkoken tot de helft. Neem het teentje knoflook uit de saus. Maak de saus op smaak met peper en zout.
Bestrijk de rivierkreeftjes met wat olie en laat ze onder de hete grill warm worden. Leg de rivierkreeftjes op twee voorverwarmde borden en schenk de saus er om heen
Breng de visfond, de wijn, de slagroom, het gepelde teentje knoflook en de saffraan aan de kook en laat dit al roerend inkoken tot de helft. Neem het teentje knoflook uit de saus. Maak de saus op smaak met peper en zout.
Bestrijk de rivierkreeftjes met wat olie en laat ze onder de hete grill warm worden. Leg de rivierkreeftjes op twee voorverwarmde borden en schenk de saus er om heen