KookJij

Rode bietenrelish

Een heerlijk rode bietenrelish recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Ierland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode bietenrelish te bereiden

Pel de uien, rasp ze en meng ze door de bietjes. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snijd deze in stukjes. Doe de groente met de overige ingrediënten in een grote pan (geen aluminium) en breng het zachtjes aan de kook. Laat het 3 minuten pruttelen en verwijder dan het laurierblaadje. Doe de relish direct over in goed schoongemaakte potten en sluit ze luchtdicht af. Laat de potten afkoelen op een koele, donkere plaats. Deze relish is na 2 dagen klaar voor gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst