KookJij

Rode bietensalade

Een heerlijk rode bietensalade recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 200 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: De Marokkaanse keuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode bietensalade te bereiden

De bieten schillen en in water met zout ongeveer 2 uur koken.
Af laten koelen en een kopje van het kookvocht bewaren.
De bieten in plakjes snijden , met zout bestrooien en op een serveerschaal rangschikken.
Paprika, kaneel, komijn en poedersuiker vermengen met citroensap en het kopje kookvocht.
Dit over de bieten gieten.
Voor het serveren goed koud laten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst