Recept
« Terug naar recepten
Rode curry met eend, tomaat en lychees
PT25M
Rode curry met eend, tomaat en lychees
Een heerlijk rode curry met eend, tomaat en lychees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode curry met eend, tomaat en lychees te bereiden
Maak een rode curry door de Thaise penang curry pasta op te lossen in de kokosmelk.
Kook de curry in tot een dikke saus, breng op smaak met palmsuiker en oestersaus.
Voeg de lychees en tomaatjes toe en verhit deze kort.
Serveer de eend op de curry en garneer met Thaise basilicum en limoen blad.
Kook de curry in tot een dikke saus, breng op smaak met palmsuiker en oestersaus.
Voeg de lychees en tomaatjes toe en verhit deze kort.
Serveer de eend op de curry en garneer met Thaise basilicum en limoen blad.