Recept
« Terug naar recepten
Rode curry met kip en bamboe scheuten
PT20M
Rode curry met kip en bamboe scheuten
Een heerlijk rode curry met kip en bamboe scheuten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode curry met kip en bamboe scheuten te bereiden
Verhit de olie in een grote koekenpan.
Bak de kip repen totdat deze mooi bruin zijn, haal de kip uit de pan.
Voeg de kokosroom en Thaise rode curry-pasta toe, laat 10 minuten koken.
Voeg het limoenblad, palmsuiker en vissaus toe.
Voeg de bamboe scheuten en kip toe en verhit totdat de kip gaar is.
Serveer de rode curry met kip , en garneer met de rode peper.
Bak de kip repen totdat deze mooi bruin zijn, haal de kip uit de pan.
Voeg de kokosroom en Thaise rode curry-pasta toe, laat 10 minuten koken.
Voeg het limoenblad, palmsuiker en vissaus toe.
Voeg de bamboe scheuten en kip toe en verhit totdat de kip gaar is.
Serveer de rode curry met kip , en garneer met de rode peper.