KookJij

Rode pepersaus

Een heerlijk rode pepersaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: vlam
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode pepersaus te bereiden

Doe de rode peper en de azijn in een kom en laat alles onder af en toe doorroeren tenminste 8 uur staan
Laat de stukken peper uitlekken en vang de azijn op
Pureer de stukken rode peper met 3 eetlepels van de opgevangen azijn en het teentje knoflook in een foodprocessor of andere keukenmachine
Doe de peperpuree in een kommetje en roer er beetje bij beetje de olie door tot een vrij dikke saus is ontstaan
Maak de saus op smaak met wat zout
Geef deze saus bij gebakken of gestoofd vlees of gevogelte of bij visgerechten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst