Recept
« Terug naar recepten
Rode poon met tomaat en pestodressing
PT20M
Rode poon met tomaat en pestodressing
Een heerlijk rode poon met tomaat en pestodressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode poon met tomaat en pestodressing te bereiden
Meng de pesto met de kappers en 4 eetlepels olijfolie. Kruid licht met peper.
Pel eventueel de tomaten en snijd ze nadien overlangs in plakjes. Schik deze op 4 borden en kruid licht met peper, zout en olijfolie.
Bak de rode poonfilets net gaar in boter. Kruid met peper, zout en het limoensap.
Schik op de tomaten en lepel er de pestodressing rond. Lekker met gebakken aardappelen
Pel eventueel de tomaten en snijd ze nadien overlangs in plakjes. Schik deze op 4 borden en kruid licht met peper, zout en olijfolie.
Bak de rode poonfilets net gaar in boter. Kruid met peper, zout en het limoensap.
Schik op de tomaten en lepel er de pestodressing rond. Lekker met gebakken aardappelen