Recept
« Terug naar recepten
Rodekool en appel
PT10M
Rodekool en appel
Een heerlijk rodekool en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lesly-ann poppe
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rodekool en appel te bereiden
Snijd de rodekool fijn en doe in een blender.
Voeg de honing, de appelazijn en het appelsap toe.
Mix glad.
Voeg de honing, de appelazijn en het appelsap toe.
Mix glad.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard van der Leeuw zegt:
apu zegt:
Gerard van der Leeuw zegt:
apu zegt:
apu zegt: