KookJij

Rodekool en appel

Een heerlijk rodekool en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lesly-ann poppe
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rodekool en appel te bereiden

Snijd de rodekool fijn en doe in een blender.
Voeg de honing, de appelazijn en het appelsap toe.
Mix glad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Ik lust geen koud spek en zeker niet in koude drank, dat vind ik idd bah.
Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
En waarom zou kleine stukjes spek niet kunnen drinken? Je moet ze uiteraard goed klein snijden. Maar bah? Het geeft het soepje precies een smaakje dat nodig is. Naar mijn bescheiden mening hoor.
apu

apu zegt:
He bah, gerard, gepureerde rode kool met stukjes spek? De bedoeling is dat je dit recept drinkt!
Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Apart, maar weer veel te zoet. Weer die ..... honing. Laat die toch eens weg..... Verder mis ik iets zoutigs, kan spek zijn, maar ook bijvoorbeeld wat goed gekruide hamblokjes. Dan is het -ik geef het toe- ineens iets heel anders, maar wel iets met meer evenwicht. Hetzelfde kan trouwens ook met gekookte rode biet.
apu

apu zegt:
Ik dacht dat door de naam van het recept, dit het zoooveelste appel met rode kool recept was, maar dit is wel apart! Ga het eens proberen:)