Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van biefstuk en eiernoedels
PT25M
Roerbak van biefstuk en eiernoedels
Een heerlijk roerbak van biefstuk en eiernoedels recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van biefstuk en eiernoedels te bereiden
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
Vermeng de Pad Thai mix, oestersaus, sherry en kippenbouillon in een bakje.
Verhit je wok op hoge temperatuur, voeg de olie toe en voeg de biefstuk toe als er rook van de olie komt. Bak 2 minuten en haal de biefstuk uit de wok.
Bak de sugar snaps en gember 2 minuten in de wok.
Doe de biefstuk terug in de wok en voeg het het mengsel van pad thai mix toe, verhit 1 minuut.
Voeg de noedels toe en vermeng deze goed.