Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van biefstuk met Thaise basilicum (pad kra pao nua)
PT20M
Roerbak van biefstuk met Thaise basilicum (pad kra pao nua)
Een heerlijk roerbak van biefstuk met thaise basilicum (pad kra pao nua) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van biefstuk met Thaise basilicum (pad kra pao nua) te bereiden
Verhit je wok en bak 2/3 van het potje Thaise roerbakmix.
Voeg de biefstuk toe en bak totdat de biefstuk mooi rosé gebakken is.
Voeg de Thaise basilicum toe.
Garneer met de peper, en serveer met gestoomde jasmijn rijst.