Recept
« Terug naar recepten
Roerbakmie met shii-take en broccoli
PT30M
Roerbakmie met shii-take en broccoli
Een heerlijk, smaakvol recept wat snel op tafel staat!
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakmie met shii-take en broccoli te bereiden
Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Snijd de dunne stelen die overblijven in plakjes en houd ze apart.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de uien met de knoflook, de gemberwortel en de broccoliplakjes 3 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de kip toe en bak hem op een hoog vuur al omscheppend bruin.
Schep de broccoliroosjes en de paddestoelen erdoor en roerbak alles totdat de broccoli beetgaar is.
Schep de uitgelekte mie, de sojasaus, de sherry, de bosui en peper en zout naar smaak erdoor en bak alles al omscheppend totdat het gerecht door en door warm is.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de uien met de knoflook, de gemberwortel en de broccoliplakjes 3 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de kip toe en bak hem op een hoog vuur al omscheppend bruin.
Schep de broccoliroosjes en de paddestoelen erdoor en roerbak alles totdat de broccoli beetgaar is.
Schep de uitgelekte mie, de sojasaus, de sherry, de bosui en peper en zout naar smaak erdoor en bak alles al omscheppend totdat het gerecht door en door warm is.