Recept
« Terug naar recepten
Roerbakreepjes met wasabi
PT15M
Roerbakreepjes met wasabi
Een heerlijk roerbakreepjes met wasabi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakreepjes met wasabi te bereiden
Pers het teentje knoflook boven een schaal uit.
Roer er de wasabipasta en 1 eetlepel olie door en meng de vleesreepjes er door. Laat dit even staan.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in kleine roosjes.
Verwarm de andere lepel olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees in ca. 5 minuten bruin en gaar.
Roerbak de champignons kort mee. Voeg de broccoli en de bouillon toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden.
Roer er de wasabipasta en 1 eetlepel olie door en meng de vleesreepjes er door. Laat dit even staan.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in kleine roosjes.
Verwarm de andere lepel olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees in ca. 5 minuten bruin en gaar.
Roerbak de champignons kort mee. Voeg de broccoli en de bouillon toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden.
Mijn kookverhaal (Lies Melein)
Lekker met mie.