Recept
« Terug naar recepten
Roerbakschotel met visfilet
PT15M
Roerbakschotel met visfilet
Een heerlijk roerbakschotel met visfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakschotel met visfilet te bereiden
Maak de groente schoon.
Snij de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes.
Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout.
Roerbak de aardappelpartjes mee bruin.
Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snij de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout.
Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Lekker met komkommersalade.
Snij de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes.
Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout.
Roerbak de aardappelpartjes mee bruin.
Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snij de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout.
Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Lekker met komkommersalade.