Recept
« Terug naar recepten
Roerbakschotel met visfilet
PT30M
Roerbakschotel met visfilet
Een heerlijk roerbakschotel met visfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
380 kCal energie
30 Gram eiwit
6 Gram vet
51 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
6 Gram vet
51 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
IZA TIJDSCHRIFT
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakschotel met visfilet te bereiden
Alle groenten in blokjes en stukjes en ook de vis
aardappeltjes bruin bakken, knoflook en ui toevoegen,
groenten toevoegen, dan de visstukjes, kruiden toevoegen, de bouillon scheutje voor scheutje toevoegen , om aanbakken te voorkomen en voor een beetje saus te verkrijgen , zodat het geheel niet te droog wordt 5 min. garen, voorzichtig omscheppen, zodat de vis in brokjes blijft..........................klaar !!!
aardappeltjes bruin bakken, knoflook en ui toevoegen,
groenten toevoegen, dan de visstukjes, kruiden toevoegen, de bouillon scheutje voor scheutje toevoegen , om aanbakken te voorkomen en voor een beetje saus te verkrijgen , zodat het geheel niet te droog wordt 5 min. garen, voorzichtig omscheppen, zodat de vis in brokjes blijft..........................klaar !!!
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Snelle maaltijd en ook meteen eten , niet laten sudderen !!!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
maria11 zegt:
de bouillon scheutje voor scheutje toevoegen , om aanbakken te voorkomen en voor een beetje saus te verkrijgen , zodat het geheel niet te droog wordt ;):D
Liske zegt:
Rudy zegt: