Recept
« Terug naar recepten
Roerbakschotel van kalkoen, bambooshoots + oestersaus
PT20M
Roerbakschotel van kalkoen, bambooshoots + oestersaus
Een heerlijk roerbakschotel van kalkoen, bambooshoots + oestersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
foldertje van snel klaar + smullen maar
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakschotel van kalkoen, bambooshoots + oestersaus te bereiden
♥Rijst bereiden als voorgeschreven.
♥Kipreepjes in sausje van ketjap, oestersaus, bouillon+
citroensap laten intrekken.
♥Prei, wortel, paddestoelen, knof, bambooshoots in wok 3 min bakken.
♥Kip uit sausje halen en meebakken, 3 min.
♥Sausje toevoegen.
♥Taugé erbij, 1 min meebakken.
Direct serveren met de rijst.
♥Kipreepjes in sausje van ketjap, oestersaus, bouillon+
citroensap laten intrekken.
♥Prei, wortel, paddestoelen, knof, bambooshoots in wok 3 min bakken.
♥Kip uit sausje halen en meebakken, 3 min.
♥Sausje toevoegen.
♥Taugé erbij, 1 min meebakken.
Direct serveren met de rijst.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Als je dit wilt invriezen kan het, maar de rijst apart houden.