Recept
« Terug naar recepten
Roerei, chorizo en tuinbonen
PT48M
Roerei, chorizo en tuinbonen
Een heerlijk roerei, chorizo en tuinbonen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
48 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
765 kCal energie
36 Gram eiwit
53 Gram vet
35 Gram koolhydraten
36 Gram eiwit
53 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei, chorizo en tuinbonen te bereiden
Kook de boontjes circa 10 minuten in water zonder zout.
Spoel af onder koud stromend water.
Verwijder de lichtgroene vliesjes van de bonen (dubbeldoppen).
Bak de chorizo 6 minuten uit op laag vuur.
Voeg na 3 minuten de knoflook en de tijm toe.
Roer ondertussen de eieren los met de slagroom.
Voeg toe en laat het ei in circa 2 minuten al roerend met een pollepel stollen tot een smeuïge massa.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd het brood in dikke plakken en verdeel over 4 borden.
Schep het roerei erop.
Bestrooi met de bonen.
Spoel af onder koud stromend water.
Verwijder de lichtgroene vliesjes van de bonen (dubbeldoppen).
Bak de chorizo 6 minuten uit op laag vuur.
Voeg na 3 minuten de knoflook en de tijm toe.
Roer ondertussen de eieren los met de slagroom.
Voeg toe en laat het ei in circa 2 minuten al roerend met een pollepel stollen tot een smeuïge massa.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd het brood in dikke plakken en verdeel over 4 borden.
Schep het roerei erop.
Bestrooi met de bonen.