Recept
« Terug naar recepten
Roerei met uitgebakken ham
PT10M
Roerei met uitgebakken ham
Een heerlijk roerei met uitgebakken ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met uitgebakken ham te bereiden
Voorbereiding:
De eieren, melk en kruiden
met de staafmixer goed schuimig kloppen.
Bereidingswijze:
Keukenrol op het rooster of magnetronschaal leggen en de plakjes vleeswaar erop,afdekken met keukenrol en in de magnetron zetten.
magnetron op vol vermogen op 2½ min aanzetten
Boter in pan verhitten en het eiermengsel erin gieten,op een lage pit laten stollen en af en toe omroeren.
lekker gaar laten worden en een beetje laten bruinen.
Lekker met een verse croissant en een verse kop koffie of thee
De eieren, melk en kruiden
met de staafmixer goed schuimig kloppen.
Bereidingswijze:
Keukenrol op het rooster of magnetronschaal leggen en de plakjes vleeswaar erop,afdekken met keukenrol en in de magnetron zetten.
magnetron op vol vermogen op 2½ min aanzetten
Boter in pan verhitten en het eiermengsel erin gieten,op een lage pit laten stollen en af en toe omroeren.
lekker gaar laten worden en een beetje laten bruinen.
Lekker met een verse croissant en een verse kop koffie of thee
Corrie .C.J.M. zegt: