Recept
« Terug naar recepten
Roerei op z'n Frans
PT30M
Roerei op z'n Frans
Een heerlijk roerei op z'n frans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei op z'n Frans te bereiden
Klop de eieren met de room,kaas en wat peper en zout los met een garde.Zet een roestvrijstalen kom op een pan met 3/4 liter kokend water en zet de pan op middelhoog vuur.Smelt de boter in de kom.Giet het eiermengsel in de gesmolten boter en roer zachtles met een garde tot de eieren licht gestold zijn.Blijf kloppen,omdat de eieren anders aan de kom vast gaan zitten