KookJij

Roereitje met kaviaar

Een heerlijk roereitje met kaviaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roereitje met kaviaar te bereiden

Kluts de eieren en warm ze op een zacht vuurtje op. Roer stevig met een garde en meng er de room door. Blijf goed roeren tot je een homogeen mengsel hebt.

Laat het roerei afkoelen tot het lauw is en meng er dan de helft van de kaviaar door. Check eerst of het ei lauw is; als het nog warm is, wordt de kaviaar gekookt en verandert die van smaak en structuur.

Serveer het roerei lauw in een klein kopje of boterpotje, en lepel er de rest van de kaviaar op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst