Recept
« Terug naar recepten
Roereitje met kaviaar
PT20M
Roereitje met kaviaar
Een heerlijk roereitje met kaviaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roereitje met kaviaar te bereiden
Kluts de eieren en warm ze op een zacht vuurtje op. Roer stevig met een garde en meng er de room door. Blijf goed roeren tot je een homogeen mengsel hebt.
Laat het roerei afkoelen tot het lauw is en meng er dan de helft van de kaviaar door. Check eerst of het ei lauw is; als het nog warm is, wordt de kaviaar gekookt en verandert die van smaak en structuur.
Serveer het roerei lauw in een klein kopje of boterpotje, en lepel er de rest van de kaviaar op.
Laat het roerei afkoelen tot het lauw is en meng er dan de helft van de kaviaar door. Check eerst of het ei lauw is; als het nog warm is, wordt de kaviaar gekookt en verandert die van smaak en structuur.
Serveer het roerei lauw in een klein kopje of boterpotje, en lepel er de rest van de kaviaar op.