Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken aardappeltjes met shoarma
PT30M
Roergebakken aardappeltjes met shoarma
Een heerlijk roergebakken aardappeltjes met shoarma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken aardappeltjes met shoarma te bereiden
Kook krieltjes of koop gekookte krieltjes (500 gram)
Verhit olie in de wok, en roerbak de aardappeltjes bruin
Schep de aardappeltjes uit de wok en hou ze warm
Verhit nog wat olie en bak spekreepjes (75 gram)
Voeg 150 gram shoarmareepjes toe en bak het mengsel goed gaar
Maak een mengsel van 1 dl water en een runderbouillonblokje
Voeg dit toe aan het vlees/shoarmamengsel en warm het goed door
Schep peterselie, een aantal fijngehakte bosuitjes en aardappeltjes door het vlees
Verwarm het geheel nog een minuut of tien
Serveer de roerbak met een toef zure room erop
tip: Maak er een lekkere sla/salade bij
Verhit olie in de wok, en roerbak de aardappeltjes bruin
Schep de aardappeltjes uit de wok en hou ze warm
Verhit nog wat olie en bak spekreepjes (75 gram)
Voeg 150 gram shoarmareepjes toe en bak het mengsel goed gaar
Maak een mengsel van 1 dl water en een runderbouillonblokje
Voeg dit toe aan het vlees/shoarmamengsel en warm het goed door
Schep peterselie, een aantal fijngehakte bosuitjes en aardappeltjes door het vlees
Verwarm het geheel nog een minuut of tien
Serveer de roerbak met een toef zure room erop
tip: Maak er een lekkere sla/salade bij