Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken boerenkool met engelse bacon.
PT30M
Roergebakken boerenkool met engelse bacon.
Een heerlijk roergebakken boerenkool met engelse bacon. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
francis .
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Seasons koken en eten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken boerenkool met engelse bacon. te bereiden
Halveer de aardappels en kook ze in weinig water met zout in 20 min. net gaar.Giet ze af.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui circa 2 min. op hoog vuur. Doe er de bacon, de jeneverbessen en de knoflook bij en bak nog eens ongeveer 3 min.
Voeg dan de aardappels en de boerekool toe en roerbak nog zo'n 8 min. of tot de kool net gaar is.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui circa 2 min. op hoog vuur. Doe er de bacon, de jeneverbessen en de knoflook bij en bak nog eens ongeveer 3 min.
Voeg dan de aardappels en de boerekool toe en roerbak nog zo'n 8 min. of tot de kool net gaar is.
a.griffioen zegt: