Vocht helpt bij het garen v.d.groente.
Als de groente knappend gaar is,is het vocht voor het
grootste gedeelte verdampt,zodat u niets hoeft af te gieten en alle smaak in het gerecht zelf zit
Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken boerenkool met rundvlees
PT30M
Roergebakken boerenkool met rundvlees
Een heerlijk roergebakken boerenkool met rundvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
- kCal energie
31 Gram eiwit
- Gram vet
36 Gram koolhydraten
31 Gram eiwit
- Gram vet
36 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
een heele oude Allerhande
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken boerenkool met rundvlees te bereiden
Olie verhitten
ui+vlees 2 min omscheppend bakken.
Aardappelblokjes + boerenkool erbij
Nog 3 min op half hoog vuur.
Curryvocht toevoegen .
Evt (zout)+ peper
Aarappels en boerenkool onafgedekt op halfhoog vuur
5 min garen en vocht laten verdampen;
af en toe omscheppen
ui+vlees 2 min omscheppend bakken.
Aardappelblokjes + boerenkool erbij
Nog 3 min op half hoog vuur.
Curryvocht toevoegen .
Evt (zout)+ peper
Aarappels en boerenkool onafgedekt op halfhoog vuur
5 min garen en vocht laten verdampen;
af en toe omscheppen
elisabet zegt: