KookJij

roergebakken pangasius met sperziebonen

Een heerlijk roergebakken pangasius met sperziebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe roergebakken pangasius met sperziebonen te bereiden

Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de wortel in blokjes. Kook de sperziebonen en wortel in een pan met ruim water in 6 min beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de uien in dunne partjes. Meng in een kom de chilipoeder met de komijn, kaneel en zout en peper naar smaak. Snijd de pangasiusfilet in stukken van 4 cm en schep ze door het kruidenmengsel. Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 2 min. Schep de vis door de ui en roerbak de stukken in3 min op hoog vuur bruin. Schep dan de sperziebonen en wortel erdoor, roerbak 2 min en voeg de tomatensaus toe. Warm het gerecht nog even door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst