Recept
« Terug naar recepten
roergebakken pangasius met sperziebonen
PT25M
roergebakken pangasius met sperziebonen
Een heerlijk roergebakken pangasius met sperziebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe roergebakken pangasius met sperziebonen te bereiden
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de wortel in blokjes. Kook de sperziebonen en wortel in een pan met ruim water in 6 min beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de uien in dunne partjes. Meng in een kom de chilipoeder met de komijn, kaneel en zout en peper naar smaak. Snijd de pangasiusfilet in stukken van 4 cm en schep ze door het kruidenmengsel. Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 2 min. Schep de vis door de ui en roerbak de stukken in3 min op hoog vuur bruin. Schep dan de sperziebonen en wortel erdoor, roerbak 2 min en voeg de tomatensaus toe. Warm het gerecht nog even door.